NJUTA
Ange undertext här

Attefallshus - Njuta

med loft och högt i tak

25hus Attefallsmodell Njuta kan levereras Nyckelfärdigt eller i Grundutförande beroende på dina önskemål?

Njuta utnyttjar Attefallsreglernas tillåtna höga hushöjd. De stora glaspartierna som når ända upp till tak och altandörrarna gör att inne och ute möts. Med den visade planlösningen får du ett hus med generöst allrum och sovloft.

Utan sovloft får du ett stort rum för fester där du kan duka upp för minst 14 personer, eller till exempel ett orangeri.Önskar du ett avskilt sovrum så går Njuta att anpassas till planlösningen för hustyp Vila, som ger en minivilla med alla nödvändiga funktioner. Sovplatser för flera personer, kök, wc/dusch och ett luftigt allrum med hög takhöjd. Se illustrationen ovan.Lämpliga takmaterial är falsad plåt och papp. Taklutningen medger även beläggning med falsat taktegel.Njuta kan givetvis levereras i spegelvändt utförandet. Golvet kan förberedas för vattenburen golvvärme.


I Nyckelfärdigt utförande monteras hela huset i fabrik med kök och badrum på plats, och lyfts komplett på plats på er tomt.

I Grundutförande levereras huset i element från fabrik, och monteras på er tomt. Därefter färdigställes huset invändigt på plats med hantverkare. 25hus kan här ansvara för färdigställande invändigt genom samtliga moment, alternativt för av kund utvalda delar. Detta om kunden önskar utföra delar av arbetet själva. 

Arkitekt SAR/MSA Sirje Spuhl

Genom knapparna nedan, kan ni få mer information om modellens alternativ i Nyckelfärdig leverans eller Grundutförande.

TYCKER DU OM DEN HÄR MODELLEN OCH HAR FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan till dig.